Over SanitairSelectie.nl

Weinig is belangrijker dan je heerlijk thuis voelen in je eigen huis. Comfortabel sanitair kan hieraan een grote bijdrage leveren. Ons doel is jou te helpen om jouw toilet- en badruimten helemaal naar wens in te richten.

Het initiatief SanitairSelectie is gestart nadat wij slechte ervaringen opdeden bij de ouderwetse ‘badkamerboeren’. We waren teleurgesteld over de geleverde service, het beperkte assortiment en de hoge prijzen. Daarom startten wij een vergelijkingssite waar het assortiment van verschillende merken bijeenkomt. Zo zoek, vergelijk en koop je de beste producten.

Hou je van strak en modern? Of meer van robuust of klassiek? Heb je specifieke wensen voor bijvoorbeeld een extra groot (bubbel)bad, of juist een bad-douchecombinatie?

SanitairSelectie helpt je bij het maken van de juiste keuze!

SanitairSelectie.nl helpt je met het vergelijken van de beste producten

Het doel van SanitairSelectie.nl is het goed vergelijkbaar maken van het beste sanitair tegen de beste prijzen. We brengen het aanbod van verschillende aanbieders bijeen, zodat je sanitair kan vergelijken totdat je dé perfecte deal vindt.

Wij bieden je een platform om de beste producten met elkaar te vergelijken. Je koopt de producten niet bij ons, maar rechtstreeks bij één van de aangesloten aanbieders.


Het werkt heel simpel:

1. Selecteer de producten die je wilt vergelijken.

2. Zoek de deal die je interessant vindt.

3. Klik door naar de aanbieder van je deal en bestel.

4. De aanbieder levert het product. 

Heb je specifieke vragen over producten op SanitairSelectie.nl? Wij vragen je dan contact op te nemen met de aangesloten aanbieder. Dit geldt ook voor vragen over het ruilen of retourneren van producten.

www.Sanitairselectie.nl is een initiatief van Fried Air Investments, dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel van Amsterdam onder nummer 71205209.